F&S Stockholms bokningsvillkor - boka pass

Boka pass

Hitta dina favoritpass och få koll på din träning! Boka pass snabbt och enkelt i vår app eller på hemsidan.

Så här bokar du
1. Du hittar schemat och passbokningen i högerhörnet på vår hemsida. Du kan också boka via vår app Friskis&Svettis Stockholm. Finns där appar finns.

2. Logga in med din mejladress och lösenord. Lösenordet är de sex första siffrorna i ditt personnummer: ÅÅMMDD, till exempel 810803.

Bokning
Du kan boka pass sju dagar framåt. På så sätt får du enkelt koll på din träning den kommande veckan. Alla pass på schemat går att boka, förutsatt att du har ett träningskort med rätt behörighet. Det gäller dock inte F&S Skarpnäck där det är drop-in.

Passen på dag sju blir bokningsbara kl 07.00 på morgonen.

Du kan ha upp till fem bokningar i taget. Även drop in/att hämta ut en biljett på anläggningen räknas som en bokad plats. När passet startat kan du som har fem bokningar återigen boka/få en plats på ett till pass.

Kölista
Om passet är fullbokat kan du ställa dig i kö. Om du får en plats får du ett automatiskt mejl senast en timme innan passet startar. Kolla att du har rätt mejladress inlagd under Mina sidor på bokningssidan.

Viktigt att avboka köplatsen
Om du däremot inte längre planerar att gå på passet är det viktigt att du avbokar din köplats precis som vid ordinarie bokning. Om du får en plats med väldigt kort varsel innan passet och inte kan gå, går det bra att ringa till anläggningen för att avboka din plats.

En bokning på samma tid
Du kan bara ha en bokning på samma tid. Det innebär att:

- Om du köar till flera pass samma tid och får en plats på det ena så raderas de andra köplatserna automatiskt.

- Om du står i kö och sedan bokar ett annat pass samma tid kan du inte få en plats på pass du köar till.

Hämta biljett
Bokade biljetter hämtas ut tidigast två timmar och senast tio minuter innan passet börjar. Om du inte hämtar ut en biljett markeras det som en missad bokning. De bokade platser som inte har hämtats ut släpps nio minuter innan passet börjar.

Drop in
85 procent av platserna på ett pass är bokningsbara. 15 procent går alltså inte att boka i förväg, utan kan hämtas på anläggningen från och med 30 minuter innan passet startar. På passet "Inspiration med tränare" är alla platser bokningsbara.

Avbokning
Avboka senast en timme innan passet börjar. Det gör du i passbokningen. Om du glömmer att avboka din plats markeras det som en missad bokning. En missad bokning ligger kvar i 30 dagar.

Missade bokningar
Har du tre missade bokningar spärras ditt kort för bokning i 30 dagar från den första missen. Du är ändå välkommen att träna i mån av plats. Bokningsspärren försvinner automatiskt 30 dagar efter den första missade bokningen. Om du vill aktivera kortet för bokning tidigare kan du ta bort spärren i receptionen för 100 kr. När du förnyar ditt träningskort nollställs eventuella missar. Förnyar du kortet via webben, kontakta receptionen så tar vi bort dina missar.

Läs mer om: Hur bokar jag pass?
Här hittar du: Bokningssidan
Ladda ner: Appen för iPhone
Ladda ner: Appen för Android

Hittar du inte informationen du söker? Ställ din fråga här så hjälper vi dig.

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.