Önskemål: Fler HIT-pass

HejVill först få säga att jag tycker ert träningsutbud har blivit bättre och bättre för varje år sen jag började träna hos er! :-) Det senaste halvåret har jag tränat HIT och jag fullständigt älskar det! Problemet är bara att antalet HIT pass är få, de är nästan alltid fullbokat med långa köer och tiderna för passen är oftast sent på kvällen. Sistnämnda ställer ju lite extra till det för oss med småbarn. Så om jag kan få komma med ett önskemål för planeringen av höstens schema så är det fler HIT-pass, gärna på fler anledningar och lite flera olika tider på dagen :-) 
Med vänlig hälsning,
Christian
Christian

Kommentarer

 • Hej Christian och tack för ditt önskemål.

  Vad roligt att du tycker att vårt utbud har förbättrats och kul att du gillar HIT. Jag för självklart ditt önskemål vidare till våra träningsansvariga, då de är de som lägger schemat.

  Jag låter inlägget vara öppet så fler kan tycka till om förslaget.

  Tack engagerar dig och tar dig tid att skriva till oss.

  Hälsningar/
  Tove
 • Jag håller med! Det är svårt att få plats på HIT-passen. Skulle önska fler pass!!!
  Håller också med om att utbudet i stort är bra, men inte högintensivt. Det gäller även IMT-passen. fler pass, gärna 55min. Är det något som bidrar till en god stämning och inspiration till att utveckla sin träning är det dessa pass!
  NIK
 • Hej NIK,

  Roligt att du vill träna mer högintensivt!

  Vi är som alltid beroende av hur våra ledare har möjlighet att leda pass, och att kunna erbjuda ett varierat schema för motionärer på våra anläggningar. Se schemat som en ögonblicksbild som hela tiden kan komma att förändras. Vi utbildar kontinuerligt ledare i alla träningsformer för att möte behovet av våra medlemmar.

  Vill tipsa om passen Power hour, Intervall Flex och Inspiration högintensiv och Inspiration fortsättning, som också är högintensiva pass om du inte provat tidigare.

  Hoppas du hittar högintensiv träning i rätt mängd för dig framåt!
  Kicki

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.