Hur bokar jag pass?

Nu gör vi det ännu lättare att boka pass

Vi vill hela tiden göra det enklare för dig som är medlem att komma och träna hos oss. Här är tre smarta nyheter i våra bokningsregler som börjar gälla den 2 juli.

20 juni 2018

1. Drop-in 30 minuter innan passet
Vill du knipa en plats på favoritpasset men inte hunnit boka? Nu släpper vi Drop-in-biljetterna på anläggningen 30 minuter (tidigare 60 minuter) innan passet startar för att korta väntetiden.

2. Fler får chans att få plats
Om du har fått plats på passet du stått på kö till, får du ett automatiskt meddelande via mail senast 60 minuter innan passet börjar (tidigare 75 minuter). På så sätt får de som stått i kön större chans att få plats på passet.

Precis som tidigare är det viktigt att avboka köplatsen om du inte har möjlighet att gå på passet, precis som vid ordinarie bokning. Om du får plats i sista minuten och inte kan gå på passet går det bra att ringa till din anläggning och avboka.

3. Hämta ut passbiljett två timmar innan
Bokad på två pass i rad? Inga problem. Nu kan du hämta ut alla bokade passbiljetter två timmar innan passet startar (tidigare 60 min). Passa på att köra lite styrka efter konditionspasset eller yoga efter styrkan, nu är det enklare.

Här kan du läsa bokningsreglerna i sin helhet.

Du som har ett giltigt träningskort i F&S Stockholm kan boka plats på våra pass genom vår hemsidan och via vår app som du laddar ner via App Store eller Google Play.

Dina inloggningsuppgifter är den e-postadress du registrerade i samband med att du blev medlem och ditt lösenord är från början de sex första siffrorna i ditt personnummer (ÅÅMMDD).
Har du glömt bort vilken adress du registrerat eller behöver hjälp med att ändra den så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.

Schemavyn
Du kan välja att se schemat en dag eller en vecka i taget genom att klicka på Dag eller Vecka till höger i schemavyn.
Du kan också filtrera din sökningen genom att välja vilka anläggningar du vill se i fältet Alla anläggningar. Och i fältet Alla aktiviteter kan du ange de träningsformer du vill se.
Vill du ta bort ditt filter så klickar du bara på den lilla soptunnan till höger Valda filter.

För att se dina bokade pass och för att avboka om du får förhinder, klicka på ditt namn uppe i högra hörnet av webbläsaren och sedan Mina sidor.
Använder du appen klickar du bara på Mina bokningar.

Tänk på!
Att schemat är dynamiskt och ändringar sker så håll koll i appen och i webbokningen.

Läs mer om: Bokningsvillkoren
Här hittar du: Bokningssidan
Ladda ner: Appen för iPhone
Ladda ner: Appen för Android

Hittar du inte informationen du söker? Ställ din fråga här så hjälper vi dig.

Bifogad fil:

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.