Nu har F&S City öppnat!

Nu har vi äntligen nyöppnat topprenoverade F&S City! Anläggningen har utökade öppettider, mer gymyta, sprillans ny utrustning, nya träningsmöjligheter, stor gruppträningshall och mycket mer. Varmt välkommen!

Läs mer om anläggningen här
Camilla (Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej,

  Hur många crosstrainermaskiner finns på City? Är det mycket folk där runt 7-8 på morgonen?
  Malin
 • Hej Malin,
  Tack för din fråga!

  Det kommer fortsatt finnas 2 st crosstrainers på vår anläggning City när den öppnar 17 oktober 2022. Det finns dock planer på att komplettera med fler nästa år.

  Av tidigare erfarenhet, så är City en populär anläggning att träna på över lunchen, då många personer jobbar i närheten; men just morgonen kan variera - du får helt enkelt pröva på ett pass och se hur du upplever det. 😊

  Med vänliga hälsningar,
  Tobias

  Tobias
 • Hej, tack för svar. Har ni andra konditionsmaskiner som funkar om man har löparknä? Vilka och hur många i sådant fall? Jag undrar för jag nyss besökte Hagastaden och där var det typ fullt på morgonen på samtliga konditionsmaskiner. Lite trist när man tagit sig dit och har ett begränsat urval att ens kunna göra pga skada.
  Malin
 • Hej igen Malin,

  Jag är ingen expert på löparknä, men du tänker då lite skonsammare maskiner som inte belastar knäleden för mycket?
  Jag har ingen information om exakt antal maskiner, men de jag tänker kan passa är motions-/spincykel, roddmaskin och stakmaskin, då vikten ej läggs direkt på knät vid användandet av dessa.

  Önskar dig en fortsatt fin torsdag!
  Tobias
  Tobias

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.