Till senaste kommentaren

Önskemål ny träningsform: Korta-intensiva-effektiva styrketräningspass

hej, jag tränar på en annat gym men funderar på att byta till er. Kan dock inte se på de tre gym jag tittat på schemat hos (skanstull, skrapan och ringen) att ni har kortare, 30 min pass, typ core el liknande som man kan kombinera med andra pass, är det nåt ni funderar på att ha? Corepass har jag sett men då 55 min. mvh anna

anna
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Anna, och tack för ditt förslag!

  F&S gruppträningspass utvecklas av F&S Riks med hjälp av input från er medlemmar och andra Friskisföreningar.

  Jag har vidarebefordrat ditt förslag till min kollega Frida som är utvecklingsansvarig för Jympa/gruppträning i F&S Stockholm.

  Hälsningar,

  Anna
 • Hej Anna

  Vi erbjuder kortare pass inom en rad olika träningsformer. Bland de styrkebetonade passen kan jag tipsa dig om Cirkelfys 40, Core 40, Skivstång 40, HIT 35 och Power Hour 35. Några av dessa pass kan du just nu hitta morgon/lunch på de anläggningar du hänvisar till. Varje anläggnings schema sätts lokalt och ändras utifrån medlemmarnas önskemål och ledarnas möjligheter.

  Om du är ute efter att kombinera pass med olika träningskvaliteter så kan du även titta efter våra kombipass i schemat. I dessa har vi paketerat två olika typer av pass till ett längre, t ex SkivstångSpin 90 som finns på F&S Skanstull.

  Lycka till med träningen och hoppas du hittar något som passar just dig!

  Hälsningar

  Frida Holstad, Utvecklingsansvarig träning
  Bästa svaret
 • Hej! 

  Jag håller med, det hade varit jätte bra med flera korts pass på ringen, skrapan och Skanstull. Önskar till exempel morgonpass som är 40 min (skivstång 40 eller core 40.) 

  Tack!
  Isolde Boyd

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.