Till senaste kommentaren

Önskemål ny anläggning: Hägersten

En anläggning i Hägersten vore toppen! Den skulle förbättra träningsmöjlighterna även för oss som inte bor i Hägersten, eftersom det är skralt med anläggningar söder om stan. Önskvärt vore att det finns parkeringsmöjligheter för bil, för att underlätta kvällsträning för de medlemmar som inte bor längst rödalinjen, men ändå söder om stan.

Cathrine

Kommentarer

 • Hej Cathrine och tack för ditt inlägg.

  Jag har fört det vidare till min kollega Ann-Catrine som är operativ chef för våra anläggningar och som tittar på var vi har möjlighet att etablera oss.

  Hälsningar,

  Anna
 • En nyfiken fråga. Jag skrev detta som en kommentar under "Önslemål: ny anläggning Liljeholmen". Väljer ni själva om kommentarerna ska bli en ny tråd eller en kommentar kommer under på ett befintlig tråd? Var det för att jag skrev Hägersten och inte Liljeholmen? Hur som så år min kommentar lite utryckt i mitt sammanhang nu tycker jag.
  Cathrine
 • Hej Cathrine och tack för din fråga.

  Vår tolkning av ditt inlägg var att du önskade en anläggning i just Hägersten och inte i Liljeholmen, därför har vi valt att göra en ny tråd av ditt inlägg. Vi gör detta för att understryka just ditt önskemål så att det inte försvinner i mängden bland önskemål för en anläggning i Liljeholmen. Vill du att din kommentar ska återinföras i det gamla inlägget så kan vi självklart göra det.

  Hälsningar/
  Tove
 • Hej!

  Jag vet inte vad ni har för krav på lokalen men denna kanske skulle kunna passa? Högt i tak och entré från gatan. Ledig lokal i Hägersten.

  Annars håller jag med om att en lokal i Hägersten vore toppen!
  Viktor
 • Hej,

  Slänger in ett öppet förslag utan att veta era krav på lokalen. Högt i tak och entré från gatan. Ledig lokal Hägersten-Liljeholmen.

  Annars så kan jag också hålla med om att en anläggning i området vore toppen 😀

  Mvh
  Viktor
 • Telefonplan har många stora lokaler och vore toppen!
  Mimmi
 • Hej, bor i Mälarhöjden och saaaknar er här i krokarna, har förstått att ni söker! Har jobbat lite med Täby Kyrkbys etablering och sett vad de gjort där. I förorten kanske parkering för bilar och tillgänglighet med cykel är mer prio än T-bana.
  Tips på lokal:
  -Telefonplan https://objektvision.se/Beskriv/168005705 
  -Västberga m 5 min promenad till Midsommarkransens T-bana: https://objektvision.se/Beskriv/178007971 

  En som hoppas :-)
  Sanna
 • Hej Sanna och tack för ditt inlägg.

  Jag har fört det vidare till min kollega Eva som är Projektledare bygg & underhållschef för våra anläggningar och som tittar på var vi har möjlighet att etablera oss.

  Hälsningar,

  Maggie
 • Hej!

  Jag är intresserad av att veta mer om hur det går med start av en anläggning i Hägersten? Är det på gång?

  Jag hoppas att det kanske kan komma att ske inom en snar framtid. Vore toppen!

  Tack!
  Hanna W
 • Hej Hanna.

  Vi letar kontinuerligt efter nya lokaler söder om Hornstull. Telefonplan, Älvsjö, Hägersten ... Men givet pandemi och att det innebär ett ekonomiskt avbräck för föreningen är nog dessvärre den här typen av stora investeringar lite tuffare just nu. Även om vi förstås måste investera för att fortsätta vara attraktiva. En svår avvägning som styrelsen jobbar vidare med.
  Medlemsservice Medlemsservice
 • Hej
  Ni skrev för fyra år sen att det inom 2-3 år skulle finnas en lokal i Liljeholmen.
  Liljeholmen eller Hägersten vore toppen för oss söder om stan längs röda linjen. Personligen anser jag att det skulle fungera med en anläggning med enbart gym. Är nog mycket lättare att hitta en sådan anläggning
  Är det något som är möjligt?
  Mikael Lagerwall
 • Hej Mikael!

  Tack för att du delar med dig och håller detta önskemål levande. Just nu ligger vi lågt med nyetablering efter ett tufft coronaår, men detta område finns kvar som ett av de områden vi vill finnas i - inte minst eftersom vi vet att många av våra medlemmar så gärna vill att vi finns där. Inga tidplaner finns för nyetablering i nuläget men vi tackar dig ödmjukt för att du framför ditt önskemål.
  Sanna
 • Hej,
  det är verkligen tråkigt att det inte finns någon anläggning på röda linjen söder ut. Sats har flera (förutom Hornstull så finns t.ex. två vid Liljeholmen och en vid telefonplan) men vi som är trogna friskis trängs på anläggningen i Hornstull. Jag vill med detta bara stämma upp i kören om att vi saknar en anläggning här. Kom!


  Daniel
 • Hej Daniel,

  vi håller med och blir glada att du sjunger med i röda-linjen-söderut-sången!
  Vi ser också att vi saknas i detta område och håller det under lupp, tillsammans med ett gäng andra områden. Låt oss hoppas på en snabb återhämtning efter pandemin. Tills vidare skickar vi ett stort tack till dig och alla andra lojala medlemmar. Tack för att ni håller ut!

  Med vänlig hälsning,
  Sanna
  Sanna
 • Hej!
  vet att det är svårt med stora lokaler här utåt. Ett tips kan ändå var att det är stora byggplaner i Axelsbergs centrum och på Selmedalsvägen. Butiker och lokaler i bottenplan. Är man med från början kanske ett tillfälle där kan dyka upp här  

  Sanna
 • Hej Sanna,

  stort tack för tipset!

  Med vänlig hälsning,
  Sanna
  Sanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.