Till senaste kommentaren

Önskemål ny anläggning: Hägersten

En anläggning i Hägersten vore toppen! Den skulle förbättra träningsmöjlighterna även för oss som inte bor i Hägersten, eftersom det är skralt med anläggningar söder om stan. Önskvärt vore att det finns parkeringsmöjligheter för bil, för att underlätta kvällsträning för de medlemmar som inte bor längst rödalinjen, men ändå söder om stan.

Cathrine Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Cathrine och tack för ditt inlägg.

  Jag har fört det vidare till min kollega Ann-Catrine som är operativ chef för våra anläggningar och som tittar på var vi har möjlighet att etablera oss.

  Hälsningar,

  Anna
 • En nyfiken fråga. Jag skrev detta som en kommentar under "Önslemål: ny anläggning Liljeholmen". Väljer ni själva om kommentarerna ska bli en ny tråd eller en kommentar kommer under på ett befintlig tråd? Var det för att jag skrev Hägersten och inte Liljeholmen? Hur som så år min kommentar lite utryckt i mitt sammanhang nu tycker jag.
  Cathrine
 • Hej Cathrine och tack för din fråga.

  Vår tolkning av ditt inlägg var att du önskade en anläggning i just Hägersten och inte i Liljeholmen, därför har vi valt att göra en ny tråd av ditt inlägg. Vi gör detta för att understryka just ditt önskemål så att det inte försvinner i mängden bland önskemål för en anläggning i Liljeholmen. Vill du att din kommentar ska återinföras i det gamla inlägget så kan vi självklart göra det.

  Hälsningar/
  Tove
 • Hej!

  Jag vet inte vad ni har för krav på lokalen men denna kanske skulle kunna passa? Högt i tak och entré från gatan. Ledig lokal i Hägersten.

  Annars håller jag med om att en lokal i Hägersten vore toppen!
  Viktor
 • Hej,

  Slänger in ett öppet förslag utan att veta era krav på lokalen. Högt i tak och entré från gatan. Ledig lokal Hägersten-Liljeholmen.

  Annars så kan jag också hålla med om att en anläggning i området vore toppen 😀

  Mvh
  Viktor
 • Telefonplan har många stora lokaler och vore toppen!
  Mimmi
 • Hej, bor i Mälarhöjden och saaaknar er här i krokarna, har förstått att ni söker! Har jobbat lite med Täby Kyrkbys etablering och sett vad de gjort där. I förorten kanske parkering för bilar och tillgänglighet med cykel är mer prio än T-bana.
  Tips på lokal:
  -Telefonplan https://objektvision.se/Beskriv/168005705 
  -Västberga m 5 min promenad till Midsommarkransens T-bana: https://objektvision.se/Beskriv/178007971 

  En som hoppas :-)
  Sanna
 • Hej Sanna och tack för ditt inlägg.

  Jag har fört det vidare till min kollega Eva som är Projektledare bygg & underhållschef för våra anläggningar och som tittar på var vi har möjlighet att etablera oss.

  Hälsningar,

  Maggie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.