Till senaste kommentaren

Önskemål ny anläggning: Skärholmen

Varför inte i Skärholmen? 😀 I Skärholmen skulle det verkligen behövas ett ordentligt träningscenter med genuin träningsglädje som välkomnar alla oavsett erfarenhet och förutsättningar. Det är en redan stor knytpunkt med många företag och myndigheter, modern shoppinggalleria och rakt över motorvägen ligger Kungens kurva. Plus att det ligger precis intill både tunnelbana och buss. 😀
Rebecca Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Jag håller med om att det behövs en ny anläggning i SKHLM/Kungens kurva. Beslut om spårväg Syd är klubbat samt byggandet av förbifart Stockholm pågår. De kommer därför byggas mycket bostäder i det här området framöver.
  Maria
 • Jag håller med om att det behövs en anläggning i Skärholmen eller i närheten. Det är många med mig som söker efter "vanlig jympa" vilket inte finns i Skärholmen eller i närheten. Det är långt att åka in till stan för att gå på ett pass.
  Kerstin
 • Skärholmen är ett mycket bra förslag med tanke på såväl kommunikationsmöjligheter som att främja integration.
  Majvor
 • håller med Skärholmen behöver Friskis alternativ Kungens Kurva, skulle skapa träningsmöjligheter för många
  Annica
 • Håller med! Det saknas en friskins anlängning längre ner på södra sidan av Stockholm. Skärholmen eller i närheten hade varit perfekt då det är nära till tunnelbana och när för dem så åker från Norsborg/Hallunda/Fittja/Alby. Nu finns det även många butiker som stänger ner så då bör det finns möjlighet att bygga en anläggning
  Vera
 • Håller verkligen med om att det behövs en anläggning söderut längs röda linjen! Skärholmen eller Bredäng skulle vara perfekt.
  Anna-Karin
 • Håller med om att det borde byggas en Friskis & Svettisanläggning i Skärholmen eller i närheten på Södra sidan av Stockholm!!


  Naw
 • Skulle också hemskt gärna se en Friskisanläggning i Skärholmen. Råder ju stor brist på anläggningar på röda linjen! Jag älskar verkligen Friskis, men har tyvärr inte kunnat träna hos er på flera år pga att jag bor och jobbar ute i förorten, att åka in till stan för att träna blir en omväg och ett alltför stort projekt :/
  Isabell
 • Hej,

  Tack för engagemang och inlägg om nyetableringar i område Skärholmen i F&S Stockholmsföreningen!

  Jag skickar förslagen vidare till de som jobbar med nyetablering i föreningen-

  När vi söker lokaler för nyetablering innebär det att vi ser till antal boende, kommunikationer, arbetsplatser och som bonus även om det finns närliggande naturområden. Vi prioriterar som förening med ansvar för våra medlemmar och ekonomiska förutsättningar.

  Vänliga hälsningar,

  Kicki
  • Det skulle verkligen behövas en anläggning längre ut på röda linjen. Och Skärholmen är ett perfekt läge och närliggande naturområde finns runt knuten

  Carina
 • Hej!
  Angående Kickis svar från F&S den 15 januari.

  När det gäller goda kommunikationer så kommer de att bli väldigt bra när Förbifart Stockholm samt Spårväg syd är på plats. Håller med Carina om att det finns grönområden i närheten som Sätrastrandsbadet (Sätra naturområde) med promenadvägar ända in mot stan. Men även vid Kungens kurva där Gömmarens naturreservat finns. När det gäller antalet boende så är det planer på många nya bostäder i Bredäng, Skärholmen och i Kungens kurva men även de redan nybyggda bostäderna i Fruängen (i Långbro området samt i Gyllen ratten området.)
  Maria
 • En brännande fråga:
  Pågår det något arbete inom F&S Stockholm för att öppna någonstans längs röda linjen i sydvästra Stockholm? Det är ett område med stor kommande befolkningstillväxt. Jag skulle uppskatta ett svar som inte bara redovisar principer för nyetablering, utan också faktisk aktivitet i form av analys och planering för att lösa problemen som redovisas i denna tråd. 

  Allra helst vill jag få veta att F&S aktivt letar efter bra lokal i sydvästra Stockholm!
  Lisa Öberg
 • Hej Lisa och engagerade medlemmar,

  Jag har bett vår verksamhetschef att svara dig, för att få ett aktuellt svar i frågan.

  Vi ber att få återkomma.

  Vänligen,


  Kicki
 • Hej igen,

  Styrelsen i F&S Stockholm har gett oss som förening uppdraget att vi ska fortsätta växa. Vi har scouter/mäklare som söker lokaler i område Telefonplan, söder om Söder.

  Vi har höga krav när vi tittar efter lokaler, som att det ska rymmas våtutrymme, att vi kan spela musik på våra pass utan att grannar/företag störs osv. Lokalen behöver också vara minst 1600 kvm och rymma både hall, gym och omklädning/dusch/bastu. Uppdraget är att vi söker inifrån city och utåt i Stockholm/Storstockholm när vi ska nyetablera. I området behöver det finnas både tillräckligt många boende och arbetande, och gärna ha nära till natur.

  Vänliga hälsningar,
  Kicki
 • Hej,

  Håller verkligen med om att det skulle behövas en anläggning i Skärholmen. Blir så långt att åka in till stan efter arbete. Finns det planer eller tankar på att hitta någon lokal i Skärholmen?

  /Hanna 

  Hanna
 • Hej Hanna,

  Tack för fråga. Vi letar aktivt efter lokal till ny anläggning i området kring Liljeholmen, röda t-banelinjen söderut.

  Hälsningar,
  Kicki
 • Jag skulle också vilja ha en anläggning i Skärholmen. Glöm inte bort de som bor på stationerna Norsborg till Vårberg. Det byggs nya bostäder vid dessa tunnelbanestationer.

  Har ni kollat hur många Botkyrkabor och Huddingebor som är medlemmar i Friskis Stockholm?
  Diana
 • Hej Diana!
  Tack för att du delar med dig av dina tankar. Vi gör kontinuerligt analyser där vi bland annat kollar vart våra medlemmar bor.
  Om du har förslag på en lokal som möter våra behov så får du gärna mejla det till oss.
  Vänligen,
  Anna
 • Skärholmen centrum kan tänka sig ett till gym i centrum. Passa på innan lokalerna försvinner.

  https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/nu-vill-kopcentrumen-stalla-om-till-stad/repska!z191wpl54a3MR@PBpsmaNw/
  Diana
 • Tack för ditt tips Diana!

  Jag skickar vidare artikeln till de som ansvarar för nyetablering.

  Med vänlig hälsning
  Elina

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.