Till senaste kommentaren

Önskemål ny anläggning: Vällingby

I Hässelby/Vällingby stadsdelsområde bodde 2014 drygt 67 000 invånare (källa: Wikipedia). Nya bostäder byggs i rask takt i hela området och många arbetsplatser finns i ABC-staden Vällingby. I framtiden kommer området även att nås via förbifart Stockholm, och planer finns för fler bostäder och arbetsplatser. Hässelby/Vällingby saknar dock en Friskis-anläggning. Lokaler borde förslagsvis kunna sökas i Vinsta industriområde, som ligger på gångavstånd från Johannelunds T-banestation.
Vänligen Karin Lundin

Karin Lundin

Kommentarer

 • Hej Karin och tack för ditt förslag!

  Jag har skickat detta vidare till min kollega Ann-Catrine som är operativ chef och ansvarar för potentiella nyetableringar.

  Hälsningar,

  Anna
 • Hej Karin,

  tack för ditt engagemang och dina efterforskningar. Vi letar ständigt nya platser för framtida anläggningar. Målet är bland annat att ha en bra geografisk täckning i Stockholm så att våra medlemmar har nära till träningen.

  I vår plan finns några stadsdelar som är särskilt prioriterade då de saknar anläggning och många medlemmar är boende. Det gäller bland annat Liljeholmen/Hägersten, Enskedeområdet och Solna, men även Vällingby.

  Som sagt, tack för dina tankar! Vi fortsätter vår planering och etablering med målet att fler Stockholmare ska uppleva träningsglädjen hos oss.

  Med vänlig hälsning,
  Ann-Catrine

  Ann-Catrine Norberg
 • Ja en Friskis-anläggning till Vällingby måste ju vara högst på dagordningen. Tränade som ungdom på Friskis i Beckombergahallen i Bromma, I Vällingbyskolan och sen vid Vattenfall i Råcksta. Nu finns ni inte här längre och det måste vi ändra på för ni har format mitt sett att se på träning och rörelse. Och det är något jag vill att vi som bor här ska fortsätta få ta del av.

  Lisa
 • Vällingby Centrum är en knutpunkt med Tbana, bussar, många boende och byggande i full gång. Vore verkligen välkommet. Hälsar Margaretha
  Margaretha Bergstrom
 • Hej Margaretha,
  Just nu ligger vi lågt med nyetablering efter ett tufft coronaår, men detta område finns kvar som ett av de områden vi vill finnas i - inte minst eftersom vi vet att många av våra medlemmar så gärna vill att vi finns där. Inga tidplaner finns för nyetablering i nuläget men vi tackar dig ödmjukt för att du framför ditt önskemål.

  Trevlig helg,
  Vänliga hälsningar,
  Tova

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.