Nytt kombipass - Jympa Bas/Flex Soft

En perfekt träningskombination - Jympa Bas och Flex Soft. Två träningsformer som alla, oavsett ålder och träningsbakgrund, kan ha nytta av. Idag försöker jag själv kombinera dessa två pass när möjlighet ges i schemat men det är svårt då det ofta ligger ett annat pass mellan och man får en \"break\" mellan passen som inte är önskvärt. Ser gärna ett 90 minuters pass så att man får i princip hela jympa bas (förutom stretch) men funkar inte det så är 75 minuter ett fullgott alternativ. Varför inte köra en testperiod och se hur många som dyker upp? Från det jag har pratat med andra motionärer som går på dessa pass idag verkar det finnas ett intresse. Nyfiken på responsen på detta förslag.

Alexandra

Kommentarer

 • Hej Alexandra, och tack för ditt förslag!

  F&S gruppträningspass utvecklas av F&S Riks med hjälp av input från er medlemmar och andra Friskisföreningar.

  Jag har vidarebefordrat ditt förslag gällande nytt kombipass till min kollega Frida som är utvecklingsansvarig för Jympa/gruppträning i F&S Stockholm.

  Anna
 • Det är faktisk en bra forslag, tack Alexandra och Peter.
  Silvia
 • Jag skulle önska att alla hade skor på fötterna i träningssalarna, jag tycker det är äckligt att ligga på golvet med ansiktet och göra armhävningar och veta att svettiga fötter med fotsvamp, mycket väl kan ha trampat just där jag ligger med ansiktet! Lite svårt att förstå att ni accepterar nakna fötter........
  Skulle gärna se en förändring vad gäller den fräschören!
  Paula
 • Hej Paula!

  Tack för att du delar med dig. Jag förstår din tanke. Den här frågan behandlades av vårt årsmöte 2020 och då besvarade styrelsen de inkomna motionerna så här:
  I F&S Stockholm har man som medlem under alla år kunnat träna med eller utan skor i våra salar och önskemål har även inkommit från medlemmar att få träna utan skor i våra gym. I exempelvis Yoga och Core, är barfotaträning ett vanligt inslag i själva passet. Vår ambition är att så långt det är möjligt undvika förbud och pekpinnar och att varje medlem själv ska kunna ta beslut huruvida man önskar träna med eller utan skor. Våra hallar får nyttjas för gym då det inte är pass, vi vill inte göra skillnad på hall och gym, utan ser alla våra ytor möjliga för träning med eller utan skor.
  Med vänlig hälsning,
  Sanna

  Sanna
 • Hej! Jag undviker joggning och hopp pga svag bäckenbotten efter förlossning och tänkte höra om jympa soft är fritt från detta. Då utbudet av mammaträning är rätt skralt så vore det trevligt att kunna prova på andra träningsformer hos er.
  F&S-medlem
 • Hej! Både Jympa soft och Jympa bas är fritt från hopp. Hjärtligt välkommen att testa vad som fungerar för dig. Samråd gärna med din barnmorska. Här kan du läsa lite generellt om träning efter förlossning: https://www.friskissvettis.se/stockholm/traning/gravidochforalder

  Med vänlig hälsning,
  Sanna
  Sanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.