Till senaste kommentaren

Prenumerera på kalender fler anläggningar

Hej!
Jag önskar att kunna prenumerera på kalendern från fler än en anläggning. Jag tränar ungefär lika mycket i abrahamsberg som på Kungsholmen och vill kunna se mina bokade pass i kalendern från båda ställena. Är det något ni kommer fixa till i appen?

Med vänlig hälsning, Sophia

Kommentarer

 • Hej Sophia,

  Du ställer in filtreringen till de anläggningar du önskar se. Välj Kungsholmen och Abrahamsberg om det är de anläggningar du önskar. Prenumeration på kalender har du aktiverad. Detta gäller inställningar i iPhone, för Android heter det lite annorlunda.

  hälsningar,
  Kicki
 • Är det möjligt att få ut kalendrarna externt via xml/json-fil? Jag har googlat men inte hittat något om det. Vi är ett gäng som dels vill kunna presentera pass för avancerade utövare på Gainhacker.com, dels lite mjukare och enklare träningspass för användarna på vår sajt Reportr.se som vänder sig till nybörjare inom vandring.
  Förstår om det är tekniskt svårt att tillhandahålla detta, men vore ju skoj att i alla fall i framtiden kunna få ordning på en smidig lösning.

  Tack på förhand!
  Fredrik
 • Hej Fredrik,

  Tack för fråga. Jag har skickat dina önskemål och fråga vidare till Camilla Hammarlund, just nu på semester, som jobbar med den här typen av frågor på föreningen. Ber att få återkomma.

  Hälsningar,
  Kicki

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.