Sekundvisare på klockor

Hej,

Jag skulle gärna ha sekundvisare på klockorna i anläggningarna  (finns ej på Hagastan men däremot i Skanstull). Ofta tränar jag och mäter hur länge jag vilar men den möjligheten finns inte riktigt då minutvisning är lite för grovt. Jag skulle därför uppskatta sekundvisare eller digital klocka med sekundvisning. Gärna en tydlig och stor visning av tid.
Rickard Perman

Kommentarer

 • Hej Rickard,

  Tack för ditt engagemang. Det finns sekundvisare i de analoga klockorna placerade på anläggning F&S Hagastan både uppe vid Cirkelgym och på entrévåning mellan omklädningsrum och en klocka du kan se från hörnan vid gräsmattor. De digitala skärmarna med sekundvisning finns placerad vid trappan synlig från bl a podiet på entréplan, och uppe nära ytorna med löpband och crosstrainer.

  Den digitala klockan med stora röda siffror som finns på F&S Skanstull är en satellitklocka som har en del problematik vilket gör att F&S Hagastan inte kommer investera i en likadan klocka.

  Jag hoppas du kan hitta och kunna se sekundvisarna i de klockor som finns på Hagastan, alternativt har möjlighet att använda applikation eller annan mobil enhet för att kunna hitta och mäta tider för vila i din träning.

  Vänliga hälsningar,

  Kicki

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.