Till senaste kommentaren

Önskemål ny anläggning: Årsta med omnejd

Stockholm växer......ny anläggning i Årsta med omnejd önskas. Förslag på ställen är Årstafältet, Årstabergs station, Liljeholmen eller Globen. Det finns lite dåligt med anläggningar åt det här hållet.

Caroline

Kommentarer

 • Hej Caroline och tack för ditt förslag.

  Jag har vidarebefordrat det till min kollega Ann-Catrine som är operativ chef på F&S Stockholm och som ansvarar för bland annat nyetableringar.

  Hälsningar,

  Anna
 • Låter som en fin idé. Jag hakar på!

  Marcia
 • Hej Caroline,

  ja Stockholm växer snabbast i Europa faktiskt. Vi vill gärna finnas lätt tillgängliga för Stockholms invånare för att kunna erbjuda lustfylld träning, och de områden du nämner har många boende och arbetande som vi vill nå.

  Målet är att få en bättre geografisk täckning och täppa till de vita hål vi har på Stockholmskartan. Vi fortsätter tålmodigt vårt etableringsarbete för att nå den målsättningen.

  Ann-Catrine Norberg
 • Håller med om att Liljeholmen nu växt sig så stort att ett F&S borde etableras här!

  Andris
 • Låter bra att ha nära Årsta! Årstafältet ska väl bebyggas med 8000 lgh tex! De bygger ju lite här o var i närheten både på Årstabergssidan o på Liljeholmskajen.
  Erika Sandberg
 • Vill verkligen träna på friskis men nu när jag bor i Årsta är det svårt med nåt som är någorlunda nära. Är nåt på gång?
  Ira
 • Hej Ira,

  I nuläget finns det inga planer på att öppna upp en anläggning i Årsta.
  Har du tips på lokal så skicka gärna detta till medlemsservice.
  Hälsningar,
  Anna
 • Örby, Älvsjö Årsta är ett vitt kort på Friskiskartan.  Man får ta sig till Farsta för att kunna träna = nu byter jag till en annan leverantör tyvärr..
  Lotta Fransson
 • Hej Lotta,

  Tack för att du tar kontakt och berättar. Som ideell förening, med ansvar för våra medlemmar, gör vi hela tiden vårt bästa i planering av nya anläggningar i det snabbt växande Storstockholm. Det finns just nu flera områden i Stockholm där en etablering av Friskis&Svettis anläggning skulle bidra till att fler kan uppleva rörelseglädje.

  Hälsningar,
  Kicki
 • Hej!
  Enskede är ett mkt stort omr.,tätbefolkat,tyvärr utan anläggn.
  Närmaste Farsta alt.Skanstull.
  Inte hållbart i längden f mej m dessa resor till o från träning tyvärr.
  Hoppas verkl.lokal äntl.på gång här i närh.!
  Mvh trogen medl.sen 25år AM
  Ann-Marie Lindevall
 • Hej Ann-Marie,

  Tack för ditt engagemang!

  Som ideell förening, med ansvar för våra medlemmar, gör vi hela tiden vårt bästa i planering av nya anläggningar i det snabbt växande Storstockholm. Det finns just nu flera områden i Stockholm där en etablering av Friskis&Svettis anläggning skulle bidra till att fler kan uppleva rörelseglädje. Just nu söker vi aktivt i Söderort.

  Vänliga hälsningar,
  Kicki
 • Hej, Det låter bra att ni söker i Söderort, hela linje 19, dvs Enskede, Högdalen, Hagsätra och närliggande Örby/Älvsjö är fortfarande utan Friskis. Har ni kommit framåt i processen sedan detta svar gavs tidigare?
  Anna George
 • Hej Anna!

  Vi letar aktivt hela tiden efter lediga lokaler som passar våra behov.
  Vi vill såklart att så många som möjligt ska kunna träna hos oss och uppleva rörelseglädje. Just nu finns det inte några lediga lokaler som passar oss i söderort men vi letar vidare.
  Vänligen
  Anna
 • Tycker ni ska lobba för att få loss någon lokal i Årsta torg. Typ Actics, som går slött.
  Annars finns hela Årstafältet till förfogande, med en massa lokaler som ska bli till snart (och framtill 10 år framåt). En hel stadsdel!.
  Marcia
 • Hej! Jag undrar hur det går med säkandet efter lokal längs linje 19? T ex i Högdalen finns det en massa lediga lokaler, ser det ut som.

  Det är ju en fråga som kommit upp under flera år, jag undrar lite hur det går? 

  Mvh
  Linda

  Linda
 • Hej Linda!

  Vi letar aktivt efter nya potentiella anläggningar så fler får möjlighet att träna med oss. När vi har bestämt oss och hittat en ny lokal så kommer informationen ut till våra medlemmar vi hemsidan eller medlemsmejl.
  Har du tips på någon lokal så får du gärna höra av dig till oss på medlemsservice@sthlm.friskissvettis.se .

  Allt gott!

  Vänligen
  Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.