Vad har ni att erbjuda om man vill träna ihop med sina barn?

Friskis&Svettis erbjuder bland annat Familjejympa och Familjefys, där barn och vuxna tränar tillsammans. På familjejympan står lusten till rörelse i fokus och passet ska vara roligt och tillåtande för barn. De får träna sin grundmotorik genom lekfulla rörelser och inspirerande barnmusik. Du och dina barn får umgås och träna tillsammans på ett kreativt sätt. Passet är 55 minuter och detta inkluderar både uppstartssamling och avslutande fri lek.


På familjefys där åldersgränsen är 6-12 år, där barn och vuxna tränar tillsammans. Passet är inspirerat av cirkelfys och består av lekfulla övningar som går att anpassa så det också blir utmanande för dig som vuxen. Övningarna kan t ex. vara gå skottkärra, plankduell, hopprep eller ålning.


Vi har också barntillåtna pass och där är åldersgränsen även är 6-12 år. I schemat är dessa pass märkta med texten "barntillåtet pass".


Du som vuxen behöver ett aktivt träningskort eller en engångsbiljett. Barn går gratis tillsammans med betalande vuxen på alla ovannämnda pass.


Om du vill träna själv så har några av våra anläggningar tillgång till barnrum där dina barn kan vistas under tiden du tränar. Det finns också barnpassning på utvalda tiden i Farsta, Hornstull och Skanstull. För att se vilka anläggningar som har barnrum och när barnpassningen äger rum, vänligen klicka här.

Friskis&Svettis Stockholm Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.