Vad har ni att erbjuda om man vill träna ihop med sina barn?

På dessa pass kan du träna tillsammans med ditt barn:

Familjejympa 

  • Här står lusten till rörelse i fokus och passet är roligt och tillåtande för barn. Barnen får träna sin grundmotorik genom lekfulla rörelser och inspirerande barnmusik. Du och dina barn får umgås och träna tillsammans på ett kreativt sätt. Passet är 55 minuter och detta inkluderar både uppstartssamling och avslutande fri lek.


Familjefys 

  • För dig som har barn mellan 6-12 år. Barn och vuxna tränar tillsammans i ett cirkelfys inspirerat pass. Passet består av lekfulla övningar som går att anpassa så det också blir utmanande för dig som vuxen. Övningarna kan t ex. vara gå skottkärra, plankduell, hopprep eller ålning.


Barntillåtna pass

Här kan du och ditt barn mellan 6-12 år träna tillsammans på våra ordinarie pass. Dessa pass är märkta med texten "barntillåtet pass" i schemat


Du som vuxen behöver ett aktivt träningskort eller en engångsbiljett. Barn går gratis tillsammans med betalande vuxen på alla ovannämnda pass.


Om du vill träna själv så har några av våra anläggningar tillgång till barnrum där dina barn kan vistas under tiden du tränar. Det finns också barnpassning på utvalda tiden i Farsta, Hornstull och Skanstull. För att se vilka anläggningar som har barnrum och när barnpassningen äger rum, vänligen klicka här.

Friskis&Svettis Stockholm (Uppdaterad )
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.