Träningsappen Friskis Go

Har du frågor och funderingar om den nya träningsappen?
Här hittar du vanliga frågor och svar om Friskis Go
Camilla

Kommentarer

 • Hej!
  Jag har laddat ned appen men det går inte att välja förening ?
  Vad göra?
  Monica Kirsmaa
 • Hej Monica,
  Tack för att du hör av dig!

  När du öppnar appen Friskis Go, så ska du komma till en sida där du väljer Stockholm som förening för att logga in. Det borde se ut enligt följande:  Ser det ut så för dig?
  Återkom gärna så hjälper vi dig vidare, om denna instruktion inte var till hjälp!

  Med vänliga hälsningar,
  Tobias

  Tobias
 • Hej,
  Jag har fått mejl att jag måste teckna ett nytt abonnemang för att kunna använda Friskis Go efter det att Friskis online läggs ner. 
  När jag går in och försöker köpa, står det att jag redan har tillgång till appen och jag kommer inte vidare.
  Hur gör jag för att fortsätta ha Friskis Go efter 31/3 och betala 99 kr/mån för detta?

  Lotta
 • Hej Lotta!

  Tack för din fråga. Du kommer att kunna teckna ditt nya Friskis Go-abonnemang den 1 april, när ditt nuvarande Friskis online-abonnemang löpt ut. Fram tills dess känner appen av att du redan har ett aktivt abonnemang, och den förstår dessvärre inte i förväg att detta abonnemang kommer upphöra den 31 mars.

  Med varm hälsning,
  Sanna
  Sanna
 • Det är lås på alla pass, måste jag betala extra?
  Hanna
 • Hej,
  Jag har laddad ner Friskis Go appen, men tycker att där finns väldigt få program,
  t ex jympa. I alla fall om man jämför med tidigare. Några favoriter är bortplockade, eller är det bara jag som inte hittar rätt...

  Tack i förväg för svar!
  Boel Widell Henrikson
 • Vad är detta för bondfångeri!!? Jag blev medlem för hela 2022 för några månader sedan för att kunna träna online vilket fungerat kanon till 31 mars men nu förväntas jag betala ytterligare 99kr per månad för Friskis Go.
  Fredrik
 • Hej Hanna! All träning i Friskis Go ingår för dig som har ett aktivt träningskort. Om du har ett hänglås på passen så beror det oftast på att man råkat välja något annat än Stockholm som sin förening. Testa att logga ut och var noga med att sedan välja Stockholm som din förening, enligt den instruktion Tobias skickat här ovanför. Inloggningsuppgifterna är desamma som till passbokningen. Återkom om det ändå inte fungerar!

  Med vänlig hälsning,
  Sanna
  Sanna
 • Hej Boel! Det stämmer att det är en viss skillnad i utbudet. Några av de pass vi hade i onlineträningen på webben har vi tagit med till Friskis Go, andra kommer vi inte kunna använda på grund av utmaningar med rättigheter och teknik.

  Vi lägger i nya pass och annan träningsinspiration successivt, prova gärna runt och kanske hittar du nya favoriter.

  Mejla oss gärna igen om du har fler förslag på pass eller vill lämna feedback på innehållet. Det är värdefullt för oss!
  Sanna
 • Hej Fredrik! Vårt abonnemang Friskis online avslutades per 2021-03-31. Den sista automatiska betalningen för detta abonnemang skedde i slutet av februari. Alla som hade detta abonnemang fick information mejlledes i början av mars. Den som avprenumererat på våra utskick nåddes dock inte av detta mejl - kanske är det så för dig?

  Om du vill fortsätta att endast träna med oss i den digitala träningen kan du teckna ett abonnemang för detta här: https://friskisgo.shop.twiik.me/subscription

  Medlemskapet i idrottsföreningen gäller hela kalenderåret 2022 (100 kr) för alla våra medlemmar.

  Med vänlig hälsning,
  Sanna
  Sanna
 • Tack Sanna. Jag kan inte se att min betalning för Friskis online inte skulle täcka hela 2022. Kan jag emaila dig mitt kvitto på medlemsskap/onlinetjänsten?
  Fredrik
 • Hej Fredrik, vi har svarat dig i ett separat mejl. Allt gott!
  Sanna
 • Hej!

  Android versionen i appen stänger av hela tiden och det går bara att använda höjdläge på plattan vilket inte är så praktiskt. Har Samsung platta med version 12. Gav upp och använder webbversionen istället.

  Mvh

  Cecilia
  Cecilia
 • Hej Cecilia! Var tråkigt att tekniken strular för dig och att appen stänger ner sig hela tiden, så ska det såklart inte va! Håller även med om att det vore praktisk att kunna få bilden i liggande läge. Jag tar dina inspel vidare för att se om det är något som går att lösa. Gällande att appen stänger ner sig så skulle jag behöva veta vilken Androidtelefon du använder samt vilken version av operativsystemet som du har, toppen om du kan återkomma med det.
  Camilla
 • Samsung tab s7 Android 12

  Mvh

  Cecilia
  Cecilia
 • Hej!

  Jag saknar Iddes yoga soft i Go appen. Vore trevligt om den också lades upp där då hennes andra pass finns.

  Sen undrar jag hur jag får bilden större - jag får den endast lite större och bara i stående format, dvs bilden blir alls inte lika stor att se på som det var när passen var online.
  Lena
 • Hej Lena!
  Vi fyller på successivt med olika varianter av träning i Friskis Go, både gruppträningspass, andra former av pass, utmaningar osv.
  En del pass från den tidigare onlineträningen tar vi med oss, andra kan vi tyvärr inte använda pga stora utmaningar med film- och musikrättigheter..

  Vi tar med oss ditt önskemål, och hör gärna av dig till onlinetraning@friskissvettis.se om du har fler inspel/tips/önskemål, det är värdefullt för fortsatt utveckling.

  Vi samlar alla önskemål och bedömer kontinuerligt hur vi kan anpassa utbudet i Friskis Go utifrån efterfrågan. Exempelvis så har vi de senaste veckorna lagt till fler Coreflex, Jympa och Spinning från gamla onlineträningen.

  När det gäller att få bilden större:
  Om det är i mobilen kan du klicka på pilarna när du startat passet för helskärmsläge. På läsplatta kan det vara trixigare (iPad funkar bättre än Android).
  Vi håller på att kolla om det går att få till en vidareutveckling av detta.
  Ett alternativ kan vara att köra gruppträningspassen via www.friskisgo.se.


  Camilla
 • Tack för informationen om mobilversion Cecilia. Jag har tagit det vidare och återkommer när jag fått svar.
  Camilla
 • Varför kan jag inte gå tillbaka ivkalendetn mer än en månad?
  Berra
 • Hej Berra,

  Om du går in på fliken "Statistik" (bredvid "Min träning") och går längst ned på den sidan, så hittar du "Visa mer". Om du klickar där så kommer du till din träningsstatistik, där du kan välja fler tidsintervaller för din träningsstatistik.

  Hoppas det kan vara till hjälp 😊
  Tobias
 • Jo statistiksidan är bra men jag hade hoppats på att ha appen som en träningsdagbok och kunna gå tillbaka och se vad jag har gjort för pass
  Berra
 • Hej igen Berra,

  Ja, men det kan du, om jag förstår dig rätt.
  Om du går in via min instruktion så kan du vilka pass du varit på. Exempelbild:  Med vänliga hälsningar,
  Tobias

  Tobias
 • Hej, när kommer ni att fixa ”buggen” i filtret i nya appen? Och kommer appen även att bli tillgänglig för medlemmar med synnedsättning? Nu fungerar det inte att få texten uppläst. Ska medlemmar med funktionshinder exkluderas eller hur tänker ni?
  Pilo
 • Hej!
  Tack för dina frågor.

  Vilken "bugg" är det du menar?
  Vald filtrering i appen sparas endast om man inte klickar sig bort från resultatsidan. Dvs om man går till mina bokningar, pass etc så försvinner den och man behöver klicka på filtreringsikonen och klicka på filtrera resultat igen. Detta kommer förbättras!

  Vi tycker absolut att det är viktigt att alla ska kunna använda vår bokningsapp och har gett inspel till vår systemleverantör om att appen i dagsläget inte är tillgänglighetsanpassad och behöver förbättras.

  Med vänliga hälsningar,
  Tobias
  Tobias

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.