Uppdaterade bokningsregler

Från 3 december görs tre förändringar i bokningsreglerna: 

Max antal bokningar/köplatser
 • 5 bokade pass och 5 reservplatser (istället för max 5 bokningar/köplatser totalt)
  Om du redan har 5 bokningar och får en plats får kölistan så får du ett mejl. Du kan då välja om du vill avboka ett pass för att eventuellt kunna få en plats. Du behåller din plats i kön och nya bokningsförsök görs om det blir fler lediga platser.
Tid för bokning och avbokning
 • Du kan boka fram till 15 min innan passet startar (istället för 10 min)
 • Du kan senast avboka 90 min innan passet startar (istället för 60 min)

Varför uppdateras bokningsreglerna?
Efter en systemuppdatering 1-2 december kommer vi att dela bokningssystem med alla andra Friskisföreningar, så att medlemmar på sikt ska kunna boka träning i hela Sverige om man har ett rikstäckande träningskort. Därför behöver vi även ha gemensamma bokningsregler. I arbetet med att ta fram de gemensamma bokningsreglerna har alla föreningars regler jämförts för att hitta en uppsättning som blir så bra som möjligt för så många som möjligt.
För F&S Stockholms del innebär det att vi behöver göra de tre justeringarna ovan.

Här hittar du alla bokningsregler
Camilla

Kommentarer

 • Hej,

  Regeln om 90 minuter som avbokningstid går inte ihop med funktionen att lägga in en bokning i sin kalender i mobilen då där endast finns 2 resp 1 timmes påminnelse innan bokat pass runt denna tidsintervall. Då måste ni göra om så att påminnelser i mobilen blir 2 timmar utan att man ska manuellt hålla på och ändra det varje gång.
  För tidigare hann man avboka ett pass om man upptäckte/kom ihåg 60 minuter innan tack vare påminnelsen, pga jobb, vabb etc, att man inte hinner till passet.
  Lucie
 • Hej Lucie! Tack för inspelet. Tar det vidare som önskemål till framtida utveckling.
  Camilla
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.